Goji uogų

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, goji uogos (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas, nepasterizuotas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Goji uogų fermentuotas gėrimas

Subtiliai saldus ir egzotiškai švelnus.

Goji uogos – tai ryškios oranžinės spalvos džiunglių ir dykumų perlas, atkeliavęs iš Azijos kalnų regionų. Jau daugelį amžių šios uogos įtrauktos į vietinių kultūrų virtuvę ir kasdienę mitybą. Fermentuotas gėrimas su goji – tai būdas pažinti šią uogą naujame, gyvame pavidale, kur saldumas susilieja su švelnia rūgštele.

Fermentacijos procesas, kuriame dalyvauja gyvosios kultūros, keičia uogos struktūrą ir skonį – cukrūs natūraliai virsta organinėmis rūgštimis, o pats gėrimas įgyja išskirtinį švelnumą ir balansą. Goji uogų fermentuotas skonis neįkyrus, bet atpažįstamas – puikiai tinkantis tiek pirmam gurkšniui, tiek kasdieniam ritmui.

Ši uoga dažnai siejama su harmonija, lėtumu ir natūralumu. Jos fermentuota versija išlaiko šį įspūdį – tai tarsi tiltas tarp rytų tradicijų ir šiuolaikinio gyvenimo būdo.

„Enzimų“ gėrimas su goji uogomis – tai mažas kasdienis ritualas, kviečiantis stabtelėti. Gėrimas gali tapti rytiniu įpročiu, pietų pertraukos palydovu arba vakariniu atokvėpiu. Kiekvienas gurkšnis – galimybė pajusti natūralią fermentacijos gyvybę.

Norintiems giliau suprasti fermentacijos poveikį maisto struktūrai ir įvairovei, siūlome pasidomėti mikrobiomos ir mikrobiotos sąvokomis. Šios temos tampa vis svarbesnės kalbant apie žmogaus ir aplinkos ryšį.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai maisto produktas, pagamintas su pagarba natūraliam procesui ir gyvam skoniui. Rinkitės tai, kas jus džiugina – sąmoningai ir su malonumu.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Goji uogų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti