Juodųjų serbentų

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, juodieji serbentai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas, nepasterizuotas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Juodųjų serbentų fermentuotas gėrimas

Sodrus, gilus ir natūraliai ryškus.

Juodieji serbentai – tai vienos intensyviausių mūsų platumos uogų. Jų tamsi, beveik mėlyna spalva slepia ryškų, rūgštų ir gaivų skonį, kuris natūraliai išlieka ir po fermentacijos. Šis gėrimas išsiskiria sodriu charakteriu – tai skonio patirtis tiems, kurie mėgsta uogų gilumą ir lengvą rūgštelę.

Fermentacijos metu cukrūs, esantys uogose, natūraliai transformuojami į rūgštis, kurios suteikia gėrimui išraiškingą profilį. Pats procesas vyksta dalyvaujant gyvosioms kultūroms, kurios tradiciškai naudojamos įvairiuose pasaulio regionuose fermentuojant daržoves, vaisius ir uogas.

Juodieji serbentai nuo seno naudojami šiaurės šalių virtuvėse: tiek uogienėse, tiek arbatose, tiek gėrimuose. Jie išsiskiria savo kvapu, spalva ir ryškumu, todėl tapo neatsiejama mūsų regiono skonio dalimi. Fermentuotas gėrimas su juodaisiais serbentais – tai šiuolaikiškas būdas atrasti šią uogą naujame, gyvame pavidale.

„Enzimų“ gėrimas kviečia įtraukti fermentuotus produktus į kasdienį mitybos ritmą – be pažadų, bet su smalsumu. Tai ne tik skonis, bet ir kasdienė mažytė patirtis, leidžianti susijungti su natūraliais procesais, lėtu laiku ir gyvomis formomis.

Jeigu domitės mikrobiotos ir mikrobiomos tema, tikėtina, kad fermentuoti produktai jau yra jūsų kasdienybės dalis. Jei dar tik pradedate – juodieji serbentai gali būti puikus startas: pažįstami, bet kitokie.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai maisto produktas, sukurtas remiantis natūralios fermentacijos principais ir pagarba skonio įvairovei. Skatinkime vieni kitus ragauti, stebėti ir rinktis sąmoningai.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Juodųjų serbentų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti