Moliūgų

12,50  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, moliūgai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Moliūgų fermentuotas gėrimas

Ramus rudens skonis gyvoje formoje.

Moliūgas – tai šiltojo sezono pabaigos ženklas. Jis primena rudens stalą, sodo derlių ir lėtą maisto ruošą. Fermentuotas moliūgų gėrimas išlaiko šią ramią, jaukią nuotaiką – jo skonis švelnus, šiek tiek kreminis, su lengva rūgštelės nata, atsirandančia natūralaus rūgimo proceso metu.

Fermentacijos metu moliūgų natūralūs cukrūs pamažu virsta rūgštimis, o gėrimas įgauna subalansuotą, minkštą skonio profilį. Tai nėra saldus moliūgų gėrimas – greičiau augalinis, švelniai žemiškas, tinkantis tiems, kurie mėgsta ramius, natūralius skonius be dirbtinumo.

Moliūgas dažnai naudojamas sriubose, troškiniuose ar kepiniuose, tačiau fermentuotas jo pavidalas – tai visai kitoks susitikimas su šia daržove. Tai tarsi skonis, kuris kviečia lėtėti, kvėpuoti ir atsigręžti į paprastumą.

„Enzimų“ gėrimas su moliūgu – tai pasirinkimas tiems, kuriuos traukia švelnūs, kremiški ir netikėti skoniai. Jis gali lydėti augalinę mitybą, būti malonus vakaro gėrimas ar tiesiog skanus būdas papildyti dieną natūraliu fermentuotu produktu.

Jei domitės fermentacijos poveikiu daržovių struktūrai, mikroorganizmų įtaka maisto virsmui ar mikrobiotos svarba – moliūgo gėrimas gali būti tylus, bet galingas žingsnis giliau.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių daržovių, laiko ir mikroorganizmų. Skonis, kuris kalba švelniai, bet ilgai.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Moliūgų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti