Aprašymas
Moliūgų fermentuotas gėrimas
Ramus rudens skonis gyvoje formoje.
Moliūgas – tai šiltojo sezono pabaigos ženklas. Jis primena rudens stalą, sodo derlių ir lėtą maisto ruošą. Fermentuotas moliūgų gėrimas išlaiko šią ramią, jaukią nuotaiką – jo skonis švelnus, šiek tiek kreminis, su lengva rūgštelės nata, atsirandančia natūralaus rūgimo proceso metu.
Fermentacijos metu moliūgų natūralūs cukrūs pamažu virsta rūgštimis, o gėrimas įgauna subalansuotą, minkštą skonio profilį. Tai nėra saldus moliūgų gėrimas – greičiau augalinis, švelniai žemiškas, tinkantis tiems, kurie mėgsta ramius, natūralius skonius be dirbtinumo.
Moliūgas dažnai naudojamas sriubose, troškiniuose ar kepiniuose, tačiau fermentuotas jo pavidalas – tai visai kitoks susitikimas su šia daržove. Tai tarsi skonis, kuris kviečia lėtėti, kvėpuoti ir atsigręžti į paprastumą.
„Enzimų“ gėrimas su moliūgu – tai pasirinkimas tiems, kuriuos traukia švelnūs, kremiški ir netikėti skoniai. Jis gali lydėti augalinę mitybą, būti malonus vakaro gėrimas ar tiesiog skanus būdas papildyti dieną natūraliu fermentuotu produktu.
Jei domitės fermentacijos poveikiu daržovių struktūrai, mikroorganizmų įtaka maisto virsmui ar mikrobiotos svarba – moliūgo gėrimas gali būti tylus, bet galingas žingsnis giliau.
Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių daržovių, laiko ir mikroorganizmų. Skonis, kuris kalba švelniai, bet ilgai.
Į sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.