Aprašymas
Žaliųjų Vynuogių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant žaliąsias vynuoges išgaunamas gaivus, rūgštokas, gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys vynuogėse, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Vitaminai: C, K, B6
Vitamino C gausa žaliosiose vynuogėse padeda apsaugoti odą ir stiprina imuninę sistemą. Šis vitaminas mažina uždegimus ir apsaugo nuo tokių ligų kaip vėžys ir širdies ligos. Vitaminas K stiprina kaulus ir palaiko sveiką kraujo krešėjimą, padeda apsisaugoti nuo osteoporozės ir kaulų lūžių. Vitaminas B6 yra būtinas smegenų veiklai ir nervų sistemai, padedantis kovoti su depresija ir mažinantis širdies ligų riziką. Žaliosios vynuogės taip pat turi taninų, kurie mažina uždegimus ir apsaugo nuo lėtinių ligų.
Organai: Oda, kaulai, nervų sistema
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.