Turime

Žaliųjų Vynuogių

13,00 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, žaliosios vynuogės (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Fermentuojant produktus Enzimai ir Probiotikai esantys vaisiuose, daržovėse ir kituose produktuose, prisodrina mūsų gaminamą gėrimą.

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis
  • Paenibacillus pasadenensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Žaliųjų Vynuogių Enzimai

Šampaniukas! Įsipilkite į aukštą taurę ir mėgaukitės burbuliukais. Gal verta padaryti eksperimentą ir išgerti užrištomis akimis? Skonis nuo šampano aišku skirtųsi, bet pats pagrindinis skirtumas, kad gerokai perdozavus vynuogių enzimų, tikraaaiii neskaudės galvos. Efektas (kaip ir iš emės visų mūsų gėrimų) – tik į pozityvią pusę. Skonis neutralus ir lengvas, švelniai sausas.

Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba“ maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.

Žaliosiose vynuogėse randami vitaminai, mineralai bei mikroelementai. Jose yra dideli vitamino C ir vitamino K kiekiai, šiose uogose taip pat yra: vitamino B6; Kalio; Mangano. Sufermentavus šias uogas, dalis išvardintų jų savybių randamos ir mūsų gėrimuose.

Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!

„Enzimų“ gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą. 

O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.

Į Sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Žaliųjų Vynuogių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *