Turime

Juodųjų serbentų

15,00 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, juodieji serbentai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Fermentuojant produktus Enzimai ir Probiotikai esantys vaisiuose, daržovėse ir kituose produktuose, prisodrina mūsų gaminamą gėrimą.

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Juodųjų serbentų Enzimai

„Serbento magija“ – juodųjų serbentų gėrimas, kuris sužavi ne tik savo gilia, sodria spalva, bet ir nepaprastomis priešuždegiminėmis savybėmis. Gaivus, šiek tiek rūgštus skonis atskleidžia natūralią jėgą, o kiekvienas gurkšnis atneša gaivą ir pusiausvyrą. Serbento super galia – tai galingas priešuždegiminis poveikis, padedantis kūnui atsistatyti ir išlikti energingam.

 

Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba“ maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.

Juoduosiuose serbentuose randama daugybė naudingų vitaminų, mineralų, mikroelementų: vitaminai C, A, E, folio rūgštis (vitaminas B9), K. Mineralai: kalis, magnis, geležis, fosforas, varis. Naudingi junginiai: flavonoidai, antocianinai, fenoliniai junginiai, organinės rūgštys, ląsteliena, bei priešuždegiminiai fermentai.

Šie komponentai prisideda prie serbentų stiprios antioksidacinės, priešuždegiminės ir imunitetą stiprinančios galios.

 

Sufermentavus šias uogas, dalis išvardintų jų savybių randamos ir mūsų gėrimuose.

 

Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!

„Enzimų“ gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą. 

O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.

Į Sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Juodųjų serbentų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *