Imbierų

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, imbierai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Laikinai Neturime

Laikinai Neturime

Aprašymas

Imbierų fermentuotas gėrimas

Aitrus, šildantis ir budrus.

Imbieras – tai šaknis, kuri žinoma visame pasaulyje dėl savo išraiškingo skonio ir aromato. Jis siejamas su šiluma, energija ir aktyvumu. Fermentuotas imbierų gėrimas išlaiko šią natą, tačiau praturtina ją natūraliu rūgštingumu, kuris atsiranda lėto rūgimo proceso metu.

Fermentacijos metu imbiero aštrumas tampa subtilesnis – jis vis dar jaučiamas, bet tarsi švelniau įpintas į visumą. Gėrimas įgauna gaivumo ir mineralinio aiškumo, kuris tinka ne tik šaltam orui, bet ir ryto pradžiai, dienos pertraukai ar vakarui su aiškiu skoniu.

Imbieras naudojamas visame pasaulyje: arbatose, sriubose, desertuose. Fermentuotas jo pavidalas – tai naujas būdas jį patirti: kaip gyvą, šiek tiek rūgštų ir vis dar šildantį gėrimą.

„Enzimų“ gėrimas su imbieru – tai pasirinkimas tiems, kurie vertina skonio aiškumą, šiek tiek aštrumo ir natūralų aktyvumą. Jis gali būti puikus palydovas žiemos metu arba švelniai pažadinantis šiltą rytą.

Jei domiesi fermentacijos procesais, mikroorganizmų įtaka skoniui ar mikrobiotos svarba mityboje – imbierų gėrimas puikiai atspindi, kaip stiprus ingredientas gali tapti subalansuota, gyva forma.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, kuriame susitinka natūralus aštrumas, rūgimas ir sąmoningas skonis.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Imbierų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti