Aprašymas
Imbierų Enzimai
Imbieras – netikėtai švelnus , maloniai nustebinantis savo lengvu citrusiniu skoniu. Fermentuotas gėrimas ne tik suteikia gaivumo, bet ir padeda gerinti virškinimą bei stiprinti imunitetą. Gaivus, švelnus ir visada energingas – imbieras puikiai tiks, kai norite lengvos ir švelnios energijos!
Puikiai tinka maišyti su kitais enzimų gėrimais.
Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba“ maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.
Imbieruose randami vitaminai, mineralai ir mikroelementai: Vitaminas C, B grupės vitaminai (B1, B2, B3, B6), A vitaminas. Mineralai: Kalis, magnis, fosforas, geležis, kalcis, manganas. Naudingi junginiai: Gingerolis, šogaoliai, terpenai.
Sufermentavus šį šakniavaisį, dalis išvardintų jo savybių randamos ir mūsų gėrimuose.
Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!
„Enzimų“ gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą.
O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.
Į Sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.