Habanerų

25,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, habanero (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas, nepasterizuotas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas 18+ amžiaus vartotojų grupei.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Habanero pipiro fermentuotas gėrimas

Aštrus, drąsus ir pažadinantis.

Habanero pipiras – vienas iš ryškiausių prieskonių pasaulyje, žinomas dėl savo intensyvaus aštrumo ir tropiško kvapo. Šis mažas, bet galingas pipiras įkūnija drąsą: tiek skonyje, tiek kultūroje. Fermentuotas gėrimas su habanero pipiru – tai ne kasdienis pasirinkimas, o išskirtinis potyris tiems, kurie mėgsta iššūkius ir ryškias skonio patirtis.

Fermentacijos metu pipirų aštrumas tampa šiek tiek švelnesnis, bet išlieka aiškiai juntamas. Gėrimas įgauna gyvą rūgštumą, o subtilus kartumas susilieja su šiluma – tai skonio profilio transformacija, kurios neišgyvensite su įprastu aštriu prieskoniu.

Habanero pipirai dažnai naudojami Centrinės ir Pietų Amerikos virtuvėse, kur jų aštrumas siejamas ne tik su skoniu, bet ir su charakteriu. Fermentuotas jų pavidalas – tai šiuolaikiškas būdas prisiliesti prie ugnies ne tiesiogiai, bet per subtilų rūgimo filtrą.

„Enzimų“ gėrimas su habanero pipiru gali tapti rytiniu pabudimu, pietų užtaisu ar vakaro įkvėpimu – viskas priklauso nuo tavo nuotaikos ir noro eksperimentuoti. Tai vienas iš tų skonių, kurį ne tik jauti, bet ir prisimeni.

Jei domina fermentacija, mikroorganizmų poveikis maisto struktūrai ar skonio evoliucija, kviečiame pasidomėti mikrobiomos ir mikrobiotos sąvokomis – tai sritys, kurios įkvepia ne tik mokslą, bet ir kasdienį pasirinkimą.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai maisto produktas, sukurtas iš pagarbos fermentacijos procesui ir drąsiems skoniams. Mėgaukis atsakingai – gurkšnis po gurkšnio.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Habanerų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prisijunk prie 30 dienų iššūkio – pirmas gėrimas nemokamai!

X

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti