Kopūstų

12,50  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, kopūstai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Kopūstų fermentuotas gėrimas

Tikras, paprastas, gyvas.

Kopūstas – tai viena iš seniausių ir artimiausių daržovių mūsų kultūroje. Jis visada buvo prie stalo: raugintas, troškintas, šviežias. Fermentuotas kopūstų gėrimas tęsia šią tradiciją – tai natūralus raugimo proceso produktas, kuriame jaučiama tiek žemė, tiek oras, tiek pats laikas.

Skonis – drąsus, bet pažįstamas. Fermentacijos metu kopūstų lapuose esantys cukrūs natūraliai transformuojami mikroorganizmų, todėl gėrimas įgauna aiškią rūgštelę, šiek tiek minerališką pojūtį ir subtilų augalinį poskonį. Tai nėra vaisinis gėrimas – tai gyvas, tiesus, be pagražinimų.

Kopūstai nuo seno raugti įvairiose pasaulio virtuvėse – nuo korėjietiško kimchi iki lietuviško rauginto kopūsto. Fermentuotas jų skystis – tai natūralus šio proceso tęsinys, kuriame slypi ne tik skonis, bet ir procesas.

„Enzimų“ gėrimas su kopūstais – tai pasirinkimas tiems, kurie vertina autentišką skonį, domisi gyvo maisto principais ir nori patirti fermentaciją be kompromisų. Jis puikiai dera su daržovių patiekalais, tinka prie grūdų arba kaip dienos pradžios ar pertraukos palydovas.

Jeigu domitės mikroorganizmų poveikiu maistui, mikrobiotos įtaka ar fermentacijos tradicijomis – šis gėrimas kalba būtent ta kalba: paprastai, bet giliai.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš kopūstų, laiko ir mikroorganizmų veiklos. Skonis, kuris nesivaiko madų – jis tiesiog yra.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kopūstų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti