Aprašymas
Aviečių „Enzimai“
Nuostabioji damutė Avietė! Paragavę nustebsite šio gėrimo gaiviu ir saldžiu skoniu. Tik prasukto butelio nepamirškite pauostyti! Šį skonį pamėgs ir vaikai, o mėgautis vasarišku skoniu galėsite ir žiemą!
Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba“ maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.
Aviečių uogose randami tokie vitaminai ir mineralai: C, E, B6, K, kalis, magnis, manganas, kalcis, geležis, fosforas, cinkas, varis, selenas; antioksidantai: ellagino rūgštis, flavonoidai; skaidulos. Fermentuojant šias uogas, dalis išvardintų jų savybių randamos ir mūsų gėrimuose.
Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!
„Enzimų“ gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą.
O Apie gėrimo poveikio prasmę sužinosite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.