Aprašymas
Aviečių fermentuotas gėrimas
Vasariška nata su rūgščia šypsena.
Avietės – tai viena švelniausių ir jautriausių uogų mūsų kraštuose. Jų kvapas – lyg šiltas liepos vakaras, o skonis – saldžiarūgštis, primenantis vaikystę ir uogavimą su delnais vietoje krepšio. Fermentuotas aviečių gėrimas išlaiko šią emociją – subalansuotas, vaisinis ir natūraliai gaivus.
Fermentacijos metu uogų cukrūs perdirbami mikroorganizmų, todėl gėrimas tampa mažiau saldus, bet gyvesnis. Tai lėtas, bet natūralus procesas, kuris leidžia atsiskleisti tikram uogos charakteriui – be pridėtinių medžiagų, be pagražinimų.
Avietės nuo seno naudojamos tiek uogienėms, tiek arbatoms, tiek desertams – jos atpažįstamos visais pavidalais. Fermentuotas gėrimas siūlo naują formą – ne sirupą, o gyvą, natūralų skonį, tinkamą kasdienai.
„Enzimų“ gėrimas su avietėmis – tai vasariškas pasirinkimas bet kuriuo metų laiku. Švelnus, bet ne nuobodus. Jis gali lydėti pietus, atsirasti poilsio metu ar būti malonus rytinis startas.
Jeigu tau įdomu, kaip fermentacija keičia skonį, o mikroorganizmai sukuria gyvą maisto struktūrą – šis gėrimas gali būti ne tik malonumas, bet ir žingsnis į naują pažinimą.
Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių uogų, laiko ir mikroorganizmų bendradarbiavimo. Gerkime sąmoningai – po vieną gurkšnį.
Į sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.