Turime

Kopūstų

12,50 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, kopūstai (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija: Tag:

Aprašymas

Kopūstų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Fermentuojant kopūstus  vynuoges išgaunamas gaivus, rūgštokas, gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys kopūstuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka. 

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

Vitaminai: C, K, B6

Kopūstai yra puikus vitamino C šaltinis, kuris stiprina imuninę sistemą, odą ir jungiamuosius audinius, mažina širdies ligų riziką. Vitaminas K svarbus kaulams ir kraujo krešėjimui – jo trūkumas gali padidinti kaulų lūžių ir osteoporozės riziką. Vitaminas B6 palaiko smegenų ir nervų sistemą, padeda reguliuoti nuotaiką ir energijos lygį. Kopūstuose esantys sieros junginiai, kaip sulforafanas, pasižymi stipriu priešvėžiniu poveikiu, mažina uždegimus ir gali padėti apsisaugoti nuo tam tikrų vėžio formų.

Organai: Oda, kaulai, smegenys

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kopūstų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *