Turime

Kopūstų

12,50 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, kopūstai (20 %), medus (5 %), gyvas raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija: Tag:

Aprašymas

Kopūstų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Ponas Kopūstas! Meskit į mus akmenį, jeigu nesate ragavę raugintų kopūstų! Tai vienas pagrindinių mūsų senolių išgyvenimo maistų šaltos žiemos metu. Būtent nuo kopūstų sunkos gėrimo rekomendacijų ir prasidėjo mūsų fermentacijos! Ir vienas ir kitas prisodrintas enzimų, tik skirtumas tas, jog mūsų talpose fermentacijos vyksta iki slėgių, nepasiekiamų statinėms, senesniais laikais. Būtent slėgis treniruoja gerąsias bakterijas mūsų gėrimuose stiprėti, bei daugintis. Būtent todėl šis kopūstų gėrimas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, nuo seno laikomas gerųjų bakterijų šaltiniu. Skonis? Neutralus ir švelnus, ir aišku, kaip priklauso – su rūgštele! Mums labai patinka stiprus gaziukas šio gėrimo. Tikime – patiks ir jums!

Bazinės Kopūsto struktūrinės savybės. Kopūstai yra geras kalio, folio rūgšties ir vitamino K šaltinis. Kopūstuose taip pat yra šiek tiek kalcio, geležies, vitamino A ir vitamino C.

Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba” maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.

Mūsų gėrimai gali pagyvinti žmogaus organizmą ir palengvinti kūno atsistatymą po įvairių ligų. Enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą. 

Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!

Kad lengviau rastumėte kelią šiandieniniuose informacijos greitkeliuose ir suprastumėte apie ką yra mūsų gėrimai,
rekomenduojame pagilinti žinias apie mikro-organizmus, randamus mūsų gėrimuose:

Enzimai, Vitaminai, Probiotikai ir Mikroelementai.

O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.

Į Sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kopūstų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *