Šaltalankių

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, šaltalankiai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas, nepasterizuotas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Šaltalankių fermentuotas gėrimas

Saulės spalvos skonis kasdienybei.

Dar senovės civilizacijose šaltalankiai buvo vertinami kaip ypatingi augalai. Pasakojama, kad romėnai pastebėjo – šiais krūmais šeriami gyvūnai atrodo stipresni, o jų kailis švytėjo. Iš čia kilo ir lotyniškas augalo pavadinimas Hippophae, reiškiantis „spindintis arklys“.

Mūsų fermentuotas šaltalankių gėrimas išlaiko šių uogų rūgštoką, gaivų skonį. Gamyboje naudojamas natūralus fermentacijos procesas – jo metu vaisiuose esantys cukrūs virsta rūgštimis, o gėrimas įgauna ryškų charakterį. Tai vienas iš tų skonių, kuris pažadina pojūčius ir įveda natūralią įvairovę į dienos ritmą.

Fermentacijos metu vaisiai perdirbami mikroorganizmų – tai senovinis, visame pasaulyje paplitęs konservavimo būdas. Šis procesas keičia skonį, rūgštingumą ir kvapą, priklausomai nuo panaudotų žaliavų.

Šaltalankiai nuo seno vertinami dėl savo ryškios spalvos, natūralaus rūgštumo ir plataus naudojimo tradicinėse virtuvėse. Šio gėrimo sudėtyje – su fermentacijos kultūromis apdorotos šaltalankių uogos.

„Enzimų“ gėrimas – tai kvietimas pažinti skirtingus vaisių ir žolelių skonius fermentacijos kontekste. Kiekvienas skonis – tai patirtis, kuri gali paskatinti naujus atradimus tiek pojūčių, tiek savijautos lygmenyje.

Norintiems daugiau sužinoti apie fermentacijos ir mikroorganizmų pasaulį, siūlome pasidomėti mikrobiomos ir mikrobiotos sąvokomis. Šios temos vis dažniau minimos tiek moksliniuose tyrimuose, tiek holistiniuose sveikatingumo požiūriuose.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai maisto produktas, kuriuo siekiame dalintis natūralios fermentacijos principais. Kaip visada, skatintume kiekvieną žmogų sąmoningai pažinti savo kūno poreikius ir vadovautis sveika nuovoka.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Šaltalankių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti