Turime

Enzimų Galia

147,00 

4 Savaičių Sveikatos Protokolas Enzimų Galia

Tikslas: Organizmą stiprinti, išvalyti nuo toksinų, pagerinti žarnyno sveikatą ir sustiprinti imuninę sistemą, naudojant fermentuotus probiotinius gėrimus. Programa apima specialiai atrinktus skonius, kurie padės užtikrinti įvairiapusį sveikatinimo poveikį organizmui.

Kokių pokyčių siekiame?

1. Detoksikacija: Išvalyti organizmą nuo kenksmingų toksinų ir atliekų.

2. Virškinimo sistemos stiprinimas: Skatinti gerųjų bakterijų kiekį žarnyne, pagerinti maisto pasisavinimą ir sumažinti uždegiminius procesus.

3. Energijos didinimas: Padidinti energijos lygį, pagerinant medžiagų apykaitą ir maistinių medžiagų įsisavinimą.

4. Imuninės sistemos stiprinimas: Pagerinti organizmo atsparumą ligoms, užtikrinti natūralų organizmo gynybos mechanizmą.

Probiotinių Gėrimų Skonių Tvarka

Kad būtų pasiektas geriausias poveikis, skonius vartoti rekomenduojame tokia tvarka:

1. Česnakas (1-3 dienos): Stiprus antibakterinis, natūralus antivirusinis poveikis.

2. Pelynas (4-6 dienos): Galingas antiparazitinis poveikis, padeda detoksikacijai.

3. Laimas (7-10 dienos): Švelniai rūgštinantis, skatinantis virškinimą ir kepenų darbą.

4. Burokėlis (11-13 dienos): Stiprina virškinimą, skatina kraujo valymą.

5. Obuolys (14-16 dienos): Švelniai stiprina virškinimą, prisideda prie imuninės sistemos stiprinimo.

6. Kriaušė (17-20 dienos): Skatina diurezę, lengvina virškinimą, turi gaivinamąjį poveikį.

7. Čili + Padron Pipirai (21-23 dienos): Stiprina imuninę sistemą, gerina kraujotaką.

8. Šilauogė (24-27 dienos): Galingas antioksidantas, gerina bendrą organizmo funkciją.

9. Ananasas arba Pasiflora (28-30 dienos): Pagerina virškinimą, mažina uždegimą, suteikia natūralių enzimų.

10. Bananas kuriuo užbaigsite 30 dienų programą.

Pastaba: Priklausomai nuo dalyvių programoje skaičiaus, kai kurie skoniu ir savybėmis panašūs produktai gali būti papildyt/pakeisti. Pvz.: šilauogė gali būti pakeista braške, kriaušė į moliūgą arba laimas į citriną ir pan

Produktas Enzimų Galia:


Ši 30 dienų programa skirta ne tik organizmo detoksikacijai ir stiprinimui, bet ir jo atstatymui bei energijos didinimui. Per mėnesį reguliariai vartojant enzimų probiotikus ir atstatant žarnyno mikroflorą, žmogus gali tikėtis šių teigiamų rezultatų:

1. Geresnis virškinimas

Probiotikų vartojimas padeda normalizuoti virškinimo procesus, sumažinti pilvo pūtimą, rūgštingumą ir kitus virškinimo sutrikimus. Enzimai, kartu su probiotikais, pagerina maistinių medžiagų pasisavinimą, o tai gali prisidėti prie geresnės energijos ir bendros savijautos.

2. Žarnyno mikrofloros balanso atkūrimas

Fermentuoti gėrimai, turintys gerųjų bakterijų, padeda atkurti sveiką žarnyno mikroflorą. Tai reiškia, kad žalingos bakterijos sumažėja, o naudingosios bakterijos dauginasi, užtikrindamos sklandų virškinimą ir stipresnį imunitetą.

3. Imuninės sistemos stiprinimas

Kadangi didelė dalis imuninės sistemos yra susijusi su žarnynu, pagerinus žarnyno mikroflorą, stiprėja natūralus organizmo atsparumas ligoms. Dėl to sumažėja dažni peršalimo simptomai, uždegiminės reakcijos ir organizmas lengviau susidoroja su infekcijomis.

4. Detoksikacija ir mažesnis uždegimas

Probiotikai ir enzimai skatina natūralų organizmo valymą, pašalindami toksinus ir atliekas. Tai gali padėti sumažinti organizme esantį uždegimą, kuris yra pagrindinis daugelio lėtinių ligų priežastis.

5. Daugiau energijos

Efektyvesnis virškinimas ir geresnis maistinių medžiagų įsisavinimas prisideda prie energijos padidėjimo. Be to, sumažėjus toksinų ir uždegimų organizme, žmonės dažnai jaučiasi žvalesni ir gyvybingesni.

6. Odos būklės pagerėjimas

Kadangi geras virškinimas ir sveikas žarnynas tiesiogiai veikia odos būklę, per mėnesį gali būti pastebimi pagerėjimai, tokie kaip mažiau odos bėrimų, skaidresnė ir sveikesnė oda. Dėl probiotikų ir enzimų poveikio organizmo valymui sumažėja uždegiminės odos problemos, tokios kaip aknė ir egzema.

7. Svorio kontrolė

Atstatyta žarnyno mikroflora gali padėti efektyviau deginti kalorijas ir reguliuoti apetitą. Kai kurie žmonės pastebi svorio sumažėjimą dėl geresnės medžiagų apykaitos ir sumažėjusio saldumynų potraukio.

8. Geriau subalansuota emocinė būsena

Žarnyno sveikata daro didelę įtaką psichinei sveikatai. Reguliariai vartojant probiotikus, sumažėja stresas ir nerimas, pagerėja nuotaika, nes sveikas žarnynas skatina neurotransmiterių, tokių kaip serotoninas, gamybą.

9. Reguliari žarnyno veikla

Vartojant probiotinius enzimų gėrimus, žarnyno veikla tampa reguliaresnė, o tuštinimasis – švelnesnis. Tai padeda išvengti vidurių užkietėjimo ar kitų žarnyno sutrikimų.

Išvada:

Per mėnesį vartodami enzimų probiotikus ir atstatydami žarnyno mikroflorą, žmonės gali pastebėti daugybę teigiamų pokyčių savo kūne: pagerėjusią virškinimo ir žarnyno veiklą, stipresnę imuninę sistemą, daugiau energijos ir netgi geresnę emocinę būseną.

Pabrėžiame, jog kiekvienas esame atsakingi už savo sveikatą ir buvimą sąžiningu su pačiu savimi. Šių rezultatų efektyvumas priklauso ir nuo mūsų esamos individualios sveikatos situacijos, sukurtos mūsų pačių per eilę metų trukusių sveikų ar nesveikų įpročių.

Tuštinimasis ir pilvo pūtimas. Kadangi Enzimai žaryne veikia kaip šiukšlių valytojai gatvėje, jų poveikis gali pasireikšti vidurių užkietėjimu (kai atsikabina nešvarumai nuo žarnyno sienelių). Tai gali įvykti žmonėms, turintiems didesnius kiekius nepašalintų medžiagų žarnyne. Kad suefektyvinti apsivalymo procesą, rekomenduojame du dalykus:

    • Bet kurioje vaistinėje galite įsigyti klizmos pūslę ir prasivalyti žarnyną iš “kito galo”
    • Ryte, atsikėlus, ant tuščio skrandžio išgerti 0,5-1,5 litro šilto vandens ir atlikti lengvą mankštą, išmasažuoti pilvą, atlikti kvėpavimo pratimus.
   

Žarnyno žaizdos ir uždegiminiai procesai. Dėl jautrios būklės žarnyne, gerdami enzimų gėrimus, galite patirti pilvo raižymo, gargaliavimo ar silpnumo jausmus.

Antibiotikai ir vaistai-imunosupresantai. Jeigu vartojate ar neseniai vartojote medikamentus, slopinančius sveikatos sutrikimų simptomus, enzimų vartojimas pradžioje gali būti mažiau efektyvus.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija: Tags: , ,

Aprašymas

Bendra Programos Struktūra

#### 1-10 dienos: Organizmo paruošimas ir detoksikacija

Tikslas: Pirmosiomis dienomis siekiama išvalyti virškinimo sistemą, sumažinti uždegimą, ir pasiruošti tolimesniam organizmo stiprinimui.

  • Pirmąją savaitę rekomenduojama sutelkti dėmesį į gėrimus, kurie turi stiprias valomąsias savybes, tokias kaip Česnako ir Pelyno enzimų gėrimai. Česnakas turi galingą antibakterinį poveikį, o pelynas – natūralus antiparazitinis agentas. Jie kartu veiks kaip stipri detoksikuojanti priemonė žarnynui.
  • Rekomenduojamas vartojimas: Vartokite po 100 ml enzimų gėrimo tris kartus per dieną – ryte tuščiu skrandžiu, vidurdienį prieš maistą ir vakare prieš valgį. Gėrimus gerti mažais gurkšneliais, kad fermentai ir probiotikai turėtų laiko veikti.

Dienos 1-3: Česnakas (antibakterinis, stiprina imuninę sistemą)

Dienos 4-6: Pelynas (detoksikuoja, valo žarnyną nuo parazitų)

Dienos 7-10: Laimas (švelni rūgštis, stimuliuoja kepenų funkciją, padeda detoksikacijai)

Mitybos rekomendacijos: Pirmosiomis 10 dienų venkite sunkaus, perdirbto maisto. Vartokite lengvą, daugiausia augalinės kilmės maistą, įtraukite daug vaisių, daržovių ir natūralių skaidulų.

#### 11-20 dienos: Žarnyno stiprinimas ir virškinimo pagerinimas

Tikslas: Stiprinti žarnyno mikroflorą, pagerinti virškinimo funkcijas, užtikrinti geresnį maistinių medžiagų pasisavinimą.

  • Šio laikotarpio gėrimai skirti padidinti gerųjų bakterijų kiekį ir skatinti virškinimą. Burokėlio ir Obuolio fermentuoti gėrimai turės stiprų poveikį virškinimui ir padės žarnyno valymo procese. Burokėlis taip pat skatina kraujo valymą.
  • Rekomenduojamas vartojimas: Analogiškai tęskite vartojimą kaip ir pradėjote, po tris kartus per dieną. 1 butelio užteks trims dienoms ir vienam rytui, pietums arba vakarui. Gėrimus gerti mažais gurkšneliais, kad fermentai ir probiotikai turėtų laiko veikti.

Dienos 11-13: Burokėlis (gerina virškinimą, valo kraują, padeda atstatyti kepenis)

Dienos 14-16: Obuolys (stiprina virškinimą, natūraliai rūgština organizmą, pagerina imunitetą)

Dienos 17-20: Kriaušė (skatina virškinimą, turi lengvą diuretinį poveikį)

Mitybos rekomendacijos: Padidinkite šviežių daržovių ir vaisių kiekį, kurie papildys natūralius organizmo fermentus. Venkite cukraus, mažinkite miltinius produktus.

#### 21-30 dienos: Energijos ir imuninio atsako stiprinimas

Tikslas: Per paskutines 10 dienų sutelkti dėmesį į energijos padidėjimą, bendros savijautos pagerinimą ir imuninės sistemos palaikymą.

  • Šilauogė, Vynuogė ir Ananasas (arba  Pasiflora) yra puikūs pasirinkimai paskutinei programos fazei. Šilauogė turi stiprias antioksidacines savybes, padedančias atstatyti ląstelių sveikatą. Vynuogės stiprina imuninę sistemą, o ananasas turi natūralių virškinimo enzimų, tokių kaip bromelainas, kurie gerina virškinimo procesus.
  • Rekomenduojamas vartojimas: Tęskite toliau pagal buvusias rekomendacijas ir pabaigai pasilikte banaų skonį, kuris suteiks dar daugiau žvalumo.

Dienos 21-23: Šilauogė (antioksidantas, gerina ląstelių funkcijas, skatina regeneraciją)

Dienos 24-27: Vynuogė (stiprina imunitetą, gerina kraujotaką)

Dienos 28-30: Ananasas (gerina virškinimą, stiprina imunitetą, mažina uždegimus)

Mitybos rekomendacijos: Paskutinėmis dienomis įtraukite daug spalvingų vaisių, uogų, riešutų ir daržovių, kad užtikrintumėte organizmo užpildymą antioksidantais ir maistingomis medžiagomis.

### 1. Geresnis virškinimas

Probiotikų vartojimas padeda normalizuoti virškinimo procesus, sumažinti pilvo pūtimą, rūgštingumą ir kitus virškinimo sutrikimus. Enzimai, kartu su probiotikais, pagerina maistinių medžiagų pasisavinimą, o tai gali prisidėti prie geresnės energijos ir bendros savijautos.

### 2. Žarnyno mikrofloros balanso atkūrimas

Fermentuoti gėrimai, turintys gerųjų bakterijų, padeda atkurti sveiką žarnyno mikroflorą. Tai reiškia, kad žalingos bakterijos sumažėja, o naudingosios bakterijos dauginasi, užtikrindamos sklandų virškinimą ir stipresnį imunitetą.

### 3. Imuninės sistemos stiprinimas

Kadangi didelė dalis imuninės sistemos yra susijusi su žarnynu, pagerinus žarnyno mikroflorą, stiprėja natūralus organizmo atsparumas ligoms. Dėl to sumažėja dažni peršalimo simptomai, uždegiminės reakcijos ir organizmas lengviau susidoroja su infekcijomis.

### 4. Detoksikacija ir mažesnis uždegimas

Probiotikai ir enzimai skatina natūralų organizmo valymą, pašalindami toksinus ir atliekas. Tai gali padėti sumažinti organizme esantį uždegimą, kuris yra pagrindinis daugelio lėtinių ligų priežastis.

### 5. Daugiau energijos

Efektyvesnis virškinimas ir geresnis maistinių medžiagų įsisavinimas prisideda prie energijos padidėjimo. Be to, sumažėjus toksinų ir uždegimų organizme, žmonės dažnai jaučiasi žvalesni ir gyvybingesni.

### 6. Odos būklės pagerėjimas

Kadangi geras virškinimas ir sveikas žarnynas tiesiogiai veikia odos būklę, per mėnesį gali būti pastebimi pagerėjimai, tokie kaip mažiau odos bėrimų, skaidresnė ir sveikesnė oda. Dėl probiotikų ir enzimų poveikio organizmo valymui sumažėja uždegiminės odos problemos, tokios kaip aknė ir egzema.

### 7. Svorio kontrolė

Atstatyta žarnyno mikroflora gali padėti efektyviau deginti kalorijas ir reguliuoti apetitą. Kai kurie žmonės pastebi svorio sumažėjimą dėl geresnės medžiagų apykaitos ir sumažėjusio saldumynų potraukio.

### 8. Geriau subalansuota emocinė būsena

Žarnyno sveikata daro didelę įtaką psichinei sveikatai. Reguliariai vartojant probiotikus, sumažėja stresas ir nerimas, pagerėja nuotaika, nes sveikas žarnynas skatina neurotransmiterių, tokių kaip serotoninas, gamybą.

### 9. Reguliari žarnyno veikla

Vartojant probiotinius enzimų gėrimus, žarnyno veikla tampa reguliaresnė, o tuštinimasis – švelnesnis. Tai padeda išvengti vidurių užkietėjimo ar kitų žarnyno sutrikimų.

Tuštinimasis ir pilvo pūtimas. Kadangi Enzimai žaryne veikia kaip šiukšlių valytojai gatvėje, jų poveikis gali pasireikšti vidurių užkietėjimu (kai atsikabina nešvarumai nuo žarnyno sienelių). Tai gali įvykti žmonėms, turintiems didesnius kiekius nepašalintų medžiagų žarnyne. Kad suefektyvinti apsivalymo procesą, rekomenduojame du dalykus:

    • Bet kurioje vaistinėje galite įsigyti klizmos pūslę ir prasivalyti žarnyną iš “kito galo”

    • Ryte, atsikėlus, ant tuščio skrandžio išgerti 0,5-1,5 litro šilto vandens ir atlikti lengvą mankštą, išmasažuoti pilvą, atlikti kvėpavimo pratimus.

Žarnyno žaizdos ir uždegiminiai procesai. Dėl jautrios būklės žarnyne, gerdami enzimų gėrimus, galite patirti pilvo raižymo, gargaliavimo ar silpnumo jausmus.

Antibiotikai ir vaistai-imunosupresantai. Jeigu vartojate ar neseniai vartojote medikamentus, slopinančius sveikatos sutrikimų simptomus, enzimų vartojimas pradžioje gali būti mažiau efektyvus.

Linkime skanių gėrimų ir gausėjančios energijos!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Enzimų Galia”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *