Aprašymas
Kankorėžių fermentuotas gėrimas
Miško alsavimas stiklinėje.
Kankorėžiai – tai ne tik gamtos simbolis, bet ir gilus miško kvapas, primenantis spygliuočių tylą, dervingą orą ir rudens prisiminimus. Fermentuotas kankorėžių gėrimas perkelia šią patirtį į skonį – subtiliai dervingą, švelniai aitrų, su natūraliu miško rūgštumu.
Fermentacijos metu kankorėžių ištraukos susilieja su natūraliai rūgstančiu pagrindu, todėl gimsta gėrimas, kuriame dera žalias intensyvumas ir išgrynintas, bet neperkrautas skonis. Tai ne saldus, o charakteringas, gamtiškai išraiškingas pasirinkimas.
Nuo senų laikų kankorėžiai buvo naudojami liaudies žiniuonystėje – dažnai virti, džiovinti ar užpilami. Fermentuotas jų pavidalas – tai šiuolaikiška alternatyva, leidžianti šį miško ingredientą ragauti gyvai ir švariai, be terminio apdorojimo.
Fermentuotas gėrimas su kankorėžiais – tai kvietimas paragauti kažko gilaus. Tinka tiems, kurie vertina gamtos skonį be perteklinių pagražinimų. Geriausiai dera gurkšniuoti lėtai, stebint, kaip burnoje išsiskleidžia pušų aromatas ir miško natūra.
Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių ingredientų, laiko ir mikroorganizmų veiklos. Skonis, kuris skamba kaip šnarėjimas spygliuose.
Į sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.