Aprašymas
Apelsinų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant apelsinus išgaunamas gaivus, rūgštokas, gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys apelsinuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Vitaminai: C, B6, folio rūgštis
Apelsinai turi daug vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą, odą ir padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, apsaugo nuo vėžio ir širdies ligų. Folio rūgštis yra būtina nėščioms moterims, nes ji palaiko sveiką ląstelių augimą ir padeda išvengti vaisiaus vystymosi defektų. Vitaminas B6 padeda reguliuoti smegenų veiklą, mažina širdies ligų riziką ir gali padėti kovoti su depresija. Apelsinuose taip pat yra flavonoidų, kurie saugo širdį ir mažina uždegiminius procesus.
Organai: Oda, širdis, smegenys
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.