Out of Stock

Apelsinų

12,50 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, apelsinai (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Neturime

Kategorija: Tag:

Aprašymas

Apelsinų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Fermentuojant apelsinus išgaunamas gaivus, rūgštokas, gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys apelsinuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka. 

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

 

Vitaminai: C, B6, folio rūgštis

Apelsinai turi daug vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą, odą ir padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, apsaugo nuo vėžio ir širdies ligų. Folio rūgštis yra būtina nėščioms moterims, nes ji palaiko sveiką ląstelių augimą ir padeda išvengti vaisiaus vystymosi defektų. Vitaminas B6 padeda reguliuoti smegenų veiklą, mažina širdies ligų riziką ir gali padėti kovoti su depresija. Apelsinuose taip pat yra flavonoidų, kurie saugo širdį ir mažina uždegiminius procesus.

Organai: Oda, širdis, smegenys

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Apelsinų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *