Aprašymas
Fermentacijos stiprybė – mokslu pagrįsta
Fermentacija – tai natūralus biocheminis procesas, kurio metu mikroorganizmai skaido natūralius junginius, išskirdami rūgštis, fermentus ir kitas bioaktyvias medžiagas.
Mūsų gėrimai fermentuojami iki 10 barų slėgio, todėl:
🔸 išlieka gyvi (nepasterizuoti, nefiltruoti);
🔸 susidaro daugiau natūralių fermentų, pieno rūgšties, organinių rūgščių;
🔸 natūraliai apribojamas nepageidaujamų mikroorganizmų augimas.
Kokie mikroorganizmai aptikti mūsų gėrimuose?
Pagal Vilniaus universiteto genetinius tyrimus, fermentacijos metu natūraliai susidaro šios mikroorganizmų rūšys:
• Lactiplantibacillus plantarum
• Lacticaseibacillus rhamnosus
• Levilactobacillus brevis
• Lactobacillus zeae
• Saccharomyces cerevisiae (natūralios mielės)
• Acetobacter spp.
• Bacillus spp.
• Enterococcus spp.
• Staphylococcus spp.
📄 Tyrimų santrauką rasite čia: dievumaistas.lt/tyrimai
Kaip gali prisidėti prie tavo savijautos
Šie mikroorganizmai:
🔹 Palaiko natūralią žarnyno mikrofloros įvairovę
🔹 Dalyvauja virškinimo procesuose (skaido sudėtingas medžiagas)
🔹 Gali padėti mažinti diskomfortą po sunkaus maisto
🔹 Gamina biologiškai aktyvias medžiagas (pvz., pieno rūgštį)
🔹 Prisideda prie natūralaus virškinimo sistemos stabilumo
Pastaba: Tai – maisto produktas, o ne vaistinis preparatas. Poveikis gali skirtis individualiai.
Tinka visai šeimai
Vartojimui tinkamas visoms amžiaus grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn.
Kaip vartoti?
– Po 100 ml gryno gėrimo prieš arba po valgio
– Skiesti su vandeniu, sultimis ar natūraliais gėrimais
– Pagardinti kokteilius, salotas ar košes
– Medaus mėgėjams – šlakelis medaus atskleis skonio gylį (100 ml + 1 š. medaus)
Laikymo ir vartojimo rekomendacijos:
– Laikyti nuo +2 °C iki +18 °C
– Atidarius – laikyti šaldytuve
– Atidaryti lėtai, nes viduje gali būti susidaręs slėgis
Puikus produktas –
Puikus produktas, nesitikėjau, kad bus toks skanus. Kiekvienas atras sau tinkantį skonį, kas mėgsta saldžiau ir kas aštriau. O nauda organizmui didžiulė.