Aprašymas
Citrinų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant citrinas, išgaunamas gaiviai rūgštus, aromatingas gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius citrinose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto gėrimo fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės, arba kitaip „štamai“. Dėka jų, visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys citrinose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka aktyvūs.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas gerokai lenkia kitus tradicinius fermentuotus produktus, kurie laikomi gerųjų bakterijų šaltiniais. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Šis enzimų koncentratas gerina bendrą savijautą, gali teigiamai veikti širdies ir imuninę sistemą, padėti išlaikyti sveiką kraujo cirkuliaciją. Be to, tai galingas imuninės sistemos stimuliatorius, galintis slopinti daugelio patogeninių mikroorganizmų gyvybinę veiklą, o tai sukuria apsaugą nuo kenksmingų išorinės aplinkos infekcijų. Plačiau apie citrinų naudą Citrinose yra vitaminų C, B, PP, organinių rūgščių, pavyzdžiui, citrinos rūgšties, kuri teigiamai veikia medžiagų apykaitą ir virškinimo sistemą. Jos taip pat gali sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje, apsaugoti kraujagysles ir širdį nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Citrinos gali pagerinti smegenų veiklą, sustiprinti imuninę sistemą ir padėti išlaikyti sveiką kraujo cirkuliaciją. Citrinose esanti citrinos rūgštis yra galingas natūralus antioksidantas, kuris padeda neutralizuoti žalingas bakterijas mūsų organizme. Citrinos taip pat gali padėti valyti organizmą ir toksinus. Jos yra naudingos mūsų kraujotakos sistemai, gali sumažinti trombocitų agregaciją, dėl to kraujas gali lengviau judėti ir taip yra palaikomas optimalus kraujo spaudimas.
Štai dar keletas naudingų citrinų savybių: citrinose esantis junginys, pavyzdžiui, limoninas, gali būti efektyvesnis nei kai kurie populiarūs antibiotikai, kovojant su žarnyne infekciją sukeliančiomis bakterijomis. Citrinos gali pagerinti virškinimo procesus, sustiprinti tulžies susidarymą ir išsiskyrimą, sumažinti cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje. Pastebimas teigiamas poveikis medžiagų apykaitai, ypač pacientams, sergantiems cukriniu diabetu ir nutukusiems. Vitaminų, makro ir mikroelementų (ypač magnio, kalio, seleno, cinko, mangano) dėka citrinos gali skatinti kraujodaros procesą, pasižymėti antihipoksiniu ir angioprotekciniu poveikiu. Daug naudos suteikia juose didelis vitaminų ir organinių rūgščių kiekis, kuris suteikia organizmui daug biologinio poveikio: nuo medžiagų apykaitos normalizavimo iki širdies ligų prevencijos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.