Kmynų

12,50  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, kmynai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Kmynų fermentuotas gėrimas

Tradicijos skonis gyvoje formoje.

Kmynai – tai prieskonis, kuris šimtmečiais lydėjo mūsų virtuvę. Jų aromatas pažįstamas iš juodos duonos, raugintų kopūstų ar žolelių arbatų. Fermentuotas kmynų gėrimas išlaiko šį gilų ryšį su tradicija, tačiau jį papildo nauju, gaiviu ir šiek tiek pikantišku skoniu, gimstančiu rūgimo metu.

Fermentacijos procese kmynų aromatiniai junginiai susilieja su natūraliomis rūgštimis, todėl gėrimas tampa šiek tiek prieskoninis, bet ne per stiprus. Tai skonis, kuris primena praeitį, bet tinka šiuolaikiniam ritmui – aiškus, bet neapkraunantis.

Kmynai dažnai naudojami tiek kulinarijoje, tiek žolelių mišiniuose. Fermentuotas jų variantas – tai netikėtas būdas pažvelgti į seną ingredientą naujai: be virimo, be papildomų prieskonių – tik lėtas, natūralus virsmas.

„Enzimų“ gėrimas su kmynais – tai skonis tiems, kurie mėgsta ne saldų, bet augalinį, šiek tiek aitrų ir autentišką profilį. Puikiai tinka prie daržovių patiekalų, grūdų ar kaip išskirtinė skonių pertrauka tarp įprastų pasirinkimų.

Jei domitės gyvų kultūrų įtaka maistui, fermentacijos poveikiu skoniui ar mikrobiotos tema – kmynų gėrimas gali tapti įdomiu eksperimentu, derinančiu praeities skonį ir šiuolaikinę gyvo maisto filosofiją.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, kuriame susitinka prieskonių istorija, rūgimo procesas ir natūrali paprastumo estetika.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kmynų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

⏳ Baigiasi šiandien! -25% viskam su nuolaidos kodu – LAUZAI23

X

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti