Aprašymas
Moliūgų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant moliūgus išgaunamas gaivus, rūgštokas gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys moliūguose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Vitaminai: A, C, E, K, B6
Moliūguose esantis vitaminas A yra ypač svarbus akių sveikatai – jis apsaugo tinklainę ir padeda išvengti amžinės geltonosios dėmės degeneracijos, kuri gali sukelti aklumą. Vitamino C gausa prisideda prie odos sveikatos, stiprina kraujagysles, ypač kapiliarus, ir padeda apsisaugoti nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Vitaminas E saugo ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, mažina uždegimus, ypač susijusius su širdimi, ir gali padėti kovoti su Alzheimerio liga. Vitaminas K svarbus kaulų stiprumui, o jo trūkumas gali sukelti osteoporozę. Vitaminas B6 padeda palaikyti nervų sistemos veiklą ir gali sumažinti širdies ligų bei depresijos riziką.
Organai: Akys, oda, širdis, kaulai
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.