Turime

Raudonųjų Vynuogių

13,00 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, raudonosios vynuogės (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija: Tag:

Aprašymas

Raudonųjų Vynuogių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Fermentuojant Raudonąsias Vynuoges išgaunamas gaivus, rūgštokas enzimų koncentrato skonis. Švelniai panašus į šampaniuką.

Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius raudonosiose vynuogėse. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys raudonosiose vynuogėse, prisotina šį gėrimą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą. 

Naudingi mūsų raumenims po treniruotės. Taigi, jei aktyviai sportuojate ar tiesiog mėgstate aktyvų gyvenimo būdą, šis enzimų koncentrato skonis taps patikimu jūsų sąjungininku!

 

Vitaminai: C, K, B1

Raudonosiose vynuogėse esantis vitaminas C stiprina odą ir imuninę sistemą, padeda apsaugoti nuo vėžio bei uždegiminių ligų, tokių kaip artritas. Vitaminas K svarbus kaulams ir kraujui – padeda užkirsti kelią osteoporozei ir užtikrina tinkamą kraujo krešėjimą. Vitaminas B1 (tiaminas) yra būtinas smegenų ir širdies sveikatai, padedantis apsisaugoti nuo kognityvinių sutrikimų, tokių kaip Alzheimerio liga, ir mažinantis širdies nepakankamumo riziką. Resveratrolis, esantis raudonosiose vynuogėse, padeda sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką, apsaugo nuo uždegimų ir gali užkirsti kelią tam tikriems vėžio tipams.

Organai: Oda, kaulai, smegenys, širdis

Ligos: Širdies ligos, artritas, osteoporozė, Alzheimerio liga, vėžys

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Raudonųjų Vynuogių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *