Turime

Obuolių

12,50 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, obuoliai (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

[psfw_basic_share]
Kategorija: Tag:

Aprašymas

Obuolių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Fermentuojant obuolius išgaunamas gaivus, rūgštokas enzimų koncentrato skonis.

Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius raudonosiose vynuogėse. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys obuoliuose, prisotina šį gėrimą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą. 

Vitaminai: C, A, K, B1, B6

Vitaminas C yra svarbus odai, širdžiai ir imuninei sistemai, padedantis kovoti su infekcijomis ir sumažinantis širdies ligų riziką. Vitaminas A gerina akių sveikatą, saugo tinklainę ir padeda apsisaugoti nuo regos sutrikimų. Vitaminas K yra būtinas kaulams ir kraujui – apsaugo nuo osteoporozės ir palaiko sveiką kraujo krešėjimą. B grupės vitaminai (B1 ir B6) stiprina nervų sistemą, padeda kovoti su stresu ir depresija, taip pat gerina smegenų veiklą. Pektinas, randamas obuoliuose, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, todėl sumažėja širdies ligų rizika.

Organai: Oda, širdis, akys, kaulai, nervų sistema

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Obuolių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *