Aprašymas
Obuolių fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant obuolius išgaunamas gaivus, rūgštokas enzimų koncentrato skonis.
Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius raudonosiose vynuogėse. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys obuoliuose, prisotina šį gėrimą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Vitaminai: C, A, K, B1, B6
Vitaminas C yra svarbus odai, širdžiai ir imuninei sistemai, padedantis kovoti su infekcijomis ir sumažinantis širdies ligų riziką. Vitaminas A gerina akių sveikatą, saugo tinklainę ir padeda apsisaugoti nuo regos sutrikimų. Vitaminas K yra būtinas kaulams ir kraujui – apsaugo nuo osteoporozės ir palaiko sveiką kraujo krešėjimą. B grupės vitaminai (B1 ir B6) stiprina nervų sistemą, padeda kovoti su stresu ir depresija, taip pat gerina smegenų veiklą. Pektinas, randamas obuoliuose, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, todėl sumažėja širdies ligų rizika.
Organai: Oda, širdis, akys, kaulai, nervų sistema
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.