Aprašymas
Raudonųjų vynuogių fermentuotas gėrimas
Sodrus, vaisinis ir elegantiškas.
Raudonosios vynuogės – tai vienas universaliausių vaisių pasaulio gastronomijoje. Jų skonis nuo seno siejamas su gausa, švente ir brandumu. Fermentuotas gėrimas su raudonosiomis vynuogėmis išlaiko šį vaisiaus kilnumą – šiek tiek salstelėjęs, lengvai rūgštus, švelniai taniniškas ir kupinas skonio atspalvių.
Fermentacijos metu vynuogių cukrūs pamažu transformuojami, o pats gėrimas įgauna gilesnį, kompleksiškesnį charakterį. Tai skonis, kuris nebando įtikti visiems – jis atsiskleidžia lėtai, po gurkšnio, tarsi gera muzika ar prisiminimas, grįžtantis ne iš karto.
Vynuogės plačiai žinomos visame pasaulyje – kaip vaisius, vynas, sultys ar užkandis. Fermentuotas jų pavidalas – tai ne tas pats, kas vynas, bet vis tiek kviečiantis į panašią būseną: sulėtėti, pasimėgauti, pajusti.
„Enzimų“ gėrimas su raudonosiomis vynuogėmis – tai kasdienė elegancijos forma. Jis gali būti patiekiamas prie lengvo maisto, gėrimas šventinėje vakarienėje ar tiesiog ramus akcentas dienos pabaigoje. Sodrus, bet be spaudimo. Išraiškingas, bet natūralus.
Jei domiesi fermentacijos pasauliu, mikrobiotos svarba ar gyvųjų kultūrų vaidmeniu maisto evoliucijoje – šis gėrimas gali būti vienas iš subtiliausių būdų tai patirti.
Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių vynuogių ir lėto proceso, kuriame atsiskleidžia skonis be skubos.
Į sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.