Raudonųjų Vynuogių

13,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, raudonosios vynuogės (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Raudonųjų vynuogių fermentuotas gėrimas

Sodrus, vaisinis ir elegantiškas.

Raudonosios vynuogės – tai vienas universaliausių vaisių pasaulio gastronomijoje. Jų skonis nuo seno siejamas su gausa, švente ir brandumu. Fermentuotas gėrimas su raudonosiomis vynuogėmis išlaiko šį vaisiaus kilnumą – šiek tiek salstelėjęs, lengvai rūgštus, švelniai taniniškas ir kupinas skonio atspalvių.

Fermentacijos metu vynuogių cukrūs pamažu transformuojami, o pats gėrimas įgauna gilesnį, kompleksiškesnį charakterį. Tai skonis, kuris nebando įtikti visiems – jis atsiskleidžia lėtai, po gurkšnio, tarsi gera muzika ar prisiminimas, grįžtantis ne iš karto.

Vynuogės plačiai žinomos visame pasaulyje – kaip vaisius, vynas, sultys ar užkandis. Fermentuotas jų pavidalas – tai ne tas pats, kas vynas, bet vis tiek kviečiantis į panašią būseną: sulėtėti, pasimėgauti, pajusti.

„Enzimų“ gėrimas su raudonosiomis vynuogėmis – tai kasdienė elegancijos forma. Jis gali būti patiekiamas prie lengvo maisto, gėrimas šventinėje vakarienėje ar tiesiog ramus akcentas dienos pabaigoje. Sodrus, bet be spaudimo. Išraiškingas, bet natūralus.

Jei domiesi fermentacijos pasauliu, mikrobiotos svarba ar gyvųjų kultūrų vaidmeniu maisto evoliucijoje – šis gėrimas gali būti vienas iš subtiliausių būdų tai patirti.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralių vynuogių ir lėto proceso, kuriame atsiskleidžia skonis be skubos.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Raudonųjų Vynuogių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti