Turime

Česnakų

25,00 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, česnakai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis).

Fermentuojant produktus Enzimai ir Probiotikai esantys vaisiuose, daržovėse ir kituose produktuose, prisodrina mūsų gaminamą gėrimą.

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija:

Aprašymas

Česnakų Enzimai

Bombinis probiotikas-antibiotikas! Fermentuojant česnakus išgaunamas aitrus, galingas ir piktas mintis atbaidantis gėrimo skonis. Gurkšnis fermentuoto gėrimo iškart atskleis šio prieskonio galią. Juk negali tų česnakų tiesiog privalgyti…

Ilgai ieškojome česnako fermentavimo paslapčių. Pradžioje net nebuvome tikri ar išvis pavyks šį galiūną sufermentuoti. Paslaptingasis prieskonis gamybos procese išbūna net iki 4 mėnesių!

Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba” maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.

Česnakuose randami vitaminai, mineralai bei mikroelementai. Įvairiose šalyse puikiai žinomas ir naudojamas kaip prieskonis bei sveikatai palankus augalas. Jis pasižymi itin turtinga maistine verte, o jo sudėtyje yra įvairių vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas C, vitaminai B1 ir B6, manganas, selenas, kalcis, varis, kalis, fosforas ir geležis. Sufermentavus šį augalą, dalis išvardintų jo savybių randamos ir mūsų gėrimuose.

Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!

„Enzimų” gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą. 

O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.

Į Sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Česnakų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *