Aprašymas
Česnakų Enzimai
Bombinis probiotikas-antibiotikas! Fermentuojant česnakus išgaunamas aitrus, galingas ir piktas mintis atbaidantis gėrimo skonis. Gurkšnis fermentuoto gėrimo iškart atskleis šio prieskonio galią. Juk negali tų česnakų tiesiog privalgyti…
Ilgai ieškojome česnako fermentavimo paslapčių. Pradžioje net nebuvome tikri ar išvis pavyks šį galiūną sufermentuoti. Paslaptingasis prieskonis gamybos procese išbūna net iki 4 mėnesių!
Esminis dalykas ką verta žinoti yra tai, jog pagal šią technologiją fermentuojami gėrimai įgauna bazinio produkto savybes, o fermentacijos procesas „apdirba” maistines medžiagas, kad mūsų organizmai jas efektyviau įsisavintų.
Česnakuose randami vitaminai, mineralai bei mikroelementai. Įvairiose šalyse puikiai žinomas ir naudojamas kaip prieskonis bei sveikatai palankus augalas. Jis pasižymi itin turtinga maistine verte, o jo sudėtyje yra įvairių vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas C, vitaminai B1 ir B6, manganas, selenas, kalcis, varis, kalis, fosforas ir geležis. Sufermentavus šį augalą, dalis išvardintų jo savybių randamos ir mūsų gėrimuose.
Esame tikri, kad jūs, mūsų klientai, bendrakeleiviai, broliai ir seserys, lengvai rasite jums aktualią informaciją apie konkrečių vaisių, daržovių ar žolelių vertę mūsų kūnams, protams ir sieloms!
„Enzimų” gėrimas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems detoksikuoti organizmą ar siekiantiems praturtinti savo kasdienę mitybą! Pabrėžiame, jog nesame daktarai ar diplomuoti gydytojai, ir siekiame draugystės bei partnerystės tiek su holistinio, tiek su moderniosios medicinos lyderiais. Tikime, kad kiekvienas iš mūsų turime pirmiausia patys prisiimti atsakomybę už savo sveikatą ir savijautą.
O Apie gėrimo poveikio prasmę plačiau sužinoti, galite patyrinėję Mikrobiomos ir Mikrobiotos sąvokas.
Į Sveikatą!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.