Aprašymas
Krapų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas
Fermentuojant krapus išgaunamas gaivus, rūgštokas, specifinis gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys krapuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.
Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorį, sergantiems diabetu, norintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.
Vitaminai: C, A, K, B6
Vitamino C gausa krapuose stiprina imuninę sistemą, apsaugo nuo infekcijų ir odos problemų, tokių kaip spuogai ir uždegimai. Vitaminas A gerina akių sveikatą, saugo odą nuo pažeidimų ir senėjimo. Vitaminas K svarbus kaulų sveikatai ir tinkamam kraujo krešėjimui, padedantis apsisaugoti nuo osteoporozės. Vitaminas B6 palaiko nervų sistemą ir padeda mažinti streso simptomus. Krapuose esantys anetholis ir limonenas padeda kovoti su uždegimais, bakterijomis ir vėžiu.
Organai: Oda, akys, kaulai, nervų sistema
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.