Turime

Krapų

15,00 

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, krapai (20 %), medus (5 %), biologiškai aktyvus raugas. Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas be pridėtinio cukraus, druskos, be glitimo, laktozės, be GMO.

Vartojimo būdai:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Koncentrate esančios gerosios bakterijos:

  • Lacticaseibacillus
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus harbinensis
  • Bacillus subtilis
  • Bacillus altitudinis
  • Bacillus pumilus
  • Bacillus safensis
  • Bacillus velezensis
  • Bacillus vallismortis
  • Paenibacillus amylolyticus
  • Paenibacillus dokdonensis

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Kategorija: Tag:

Aprašymas

Krapų fermentuotas probiotinis enzimų koncentratas

Fermentuojant krapus išgaunamas gaivus, rūgštokas, specifinis gėrimo skonis. Fermentacijos proceso metu gerosios bakterijos įsisavina ne tik medų, kuris yra neatsiejama fermentacijos dalis, bet ir angliavandenius, esančius burokėliuose. Medus fermentacijoje naudojamas tam, kad pagreitinti fermentacijos procesą, taip pat jis yra kaip maistinė medžiaga gerųjų bakterijų koncentracijos sustiprinimui ir padidinimui. Fermentavimo procese, naudojamas specialus fermentacijos būdas, kuris gerųjų bakterijų kolonijas padaro stipriomis. Dievų maisto enzimų koncentrato fermentacijai naudojamos vienos stipriausių bei aktyviausių gerųjų probiotinių bakterijų padermės arba kitaip „štamai“. Jų dėka visi mikroelementai, mineralai bei enzimai, esantys krapuose, prisotina mūsų enzimų koncentratą. Jis yra termiškai neapdorotas, todėl jame esantys enzimai išlieka.

Naudingu mikroorganizmų kiekiu mūsų enzimų koncentratas gerokai lenkia raugintų kopūstų sultis, kurios nuo seno laikomos gerųjų bakterijų šaltiniu. Mūsų enzimų koncentratas yra tinkamas vartoti žmonėms, norintiems sumažinti viršsvorįsergantiems diabetunorintiems detoksikuoti organizmą, propaguojantiems gyvo, termiškai neapdoroto maisto vartojimą.

Vitaminai: C, A, K, B6

Vitamino C gausa krapuose stiprina imuninę sistemą, apsaugo nuo infekcijų ir odos problemų, tokių kaip spuogai ir uždegimai. Vitaminas A gerina akių sveikatą, saugo odą nuo pažeidimų ir senėjimo. Vitaminas K svarbus kaulų sveikatai ir tinkamam kraujo krešėjimui, padedantis apsisaugoti nuo osteoporozės. Vitaminas B6 palaiko nervų sistemą ir padeda mažinti streso simptomus. Krapuose esantys anetholis ir limonenas padeda kovoti su uždegimais, bakterijomis ir vėžiu.

Organai: Oda, akys, kaulai, nervų sistema

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Krapų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *