Krapų

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, krapai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas produktas, nepasterizuotas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Krapų fermentuotas gėrimas

Žolynų šnarėjimas stiklinėje.

Krapai – tai aromatinga žolė, kurios kvapas neatsiejamas nuo vasaros, šviežių daržovių ir sodų ryto. Fermentuotas gėrimas su krapais – tai ne saldus, ne vaisinis, o giliai augalinis, netikėtas skonis. Jis primena ką tik nuskintą žalumyną, dar šiek tiek rasotą – pažįstamą, bet naujai suskambantį.

Fermentacijos metu krapų žaluma įgauna rūgštesnį, lengvai mineralinį profilį. Tai gėrimas tiems, kurie nori paragauti kažko autentiško, arti žemės. Jis neprimena įprastų gėrimų – labiau primena natūralų prieskonį, virtusį gyva forma.

Krapai nuo seno naudojami ne tik kulinarijoje, bet ir įvairiuose naminiuose užpiluose bei rauginimuose. Fermentuotas jų pavidalas – tai tarsi tiltas tarp seno ir naujo: tarp raugintų agurkų kvapo ir šiuolaikinio gyvo maisto suvokimo.

„Enzimų“ gėrimas su krapais – tai pasirinkimas tiems, kurie vertina augalinį, sodrų ir šiek tiek laukinį skonį. Jis gali lydėti daržovių patiekalus, būti šviežias aperityvas arba nedidelis dienos atradimas.

Jeigu tau artima fermentacijos filosofija, žaliųjų skonių svarba ar mikrobiotos įtaka kasdienei mitybai – šis gėrimas gali būti kaip augalinė meditatyvi nata tavo dienos viduryje.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, kuriame dera natūralūs žolynai, gyvas procesas ir lėta skonių kaita. Gerkime tai, kas paprasta, bet tikra.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Krapų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti