Kriaušių

12,50  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, kriaušės (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Aprašymas

Kriaušės fermentuotas gėrimas

Švelnus, lengvas ir tyliai saldus.

Kriaušė – tai vaisius, kuriame susitinka lengvumas, švelnumas ir natūralus salstelėjimas. Ji dažnai siejama su rudeniu, ramybe ir paprastu, jaukiu džiaugsmu. Fermentuotas kriaušės gėrimas išlaiko šią nuotaiką: jo skonis švarus, subtiliai rūgštus, o tekstūra – lengva ir gaivi.

Fermentacijos metu kriaušių natūralūs cukrūs pamažu virsta rūgštimis – tai lėtas, gyvas procesas, kuriame dalyvauja natūralios mikroorganizmų kultūros. Taip gimsta gėrimas, kuris ne tik išlaiko kriaušės atpažįstamumą, bet ir įgauna gilesnį skonio profilį.

Kriaušės nuo seno naudojamos tiek desertuose, tiek gėrimuose, tiek šviežios, tiek džiovintos. Fermentuotas jų pavidalas – tai šiuolaikiškas būdas atrasti šį vaisių iš naujo. Gėrimas gali tapti puikiu pasirinkimu dienos pradžiai, švelniai pertraukai tarp darbų ar sąmoningam vakarui.

„Enzimų“ gėrimas su kriauše – tai nedidelis kasdienis džiaugsmas. Jo skonis nesiveržia į priekį, bet kviečia įsiklausyti. Tai tarsi tylus gėrimas tiems, kurie vertina švelnią natūralaus maisto kalbą.

Jei domitės fermentacijos principais, mikrobiotos vaidmeniu ar gyvųjų kultūrų įtaka maisto transformacijai – toks gėrimas gali būti ne tik malonus pasirinkimas, bet ir mažas žingsnis į gilesnį pažinimą.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai maisto produktas, gimęs iš pagarbos natūraliam procesui, sezonui ir skoniui. Skirkime sau laiko ragauti tai, kas paprasta, tikra ir gyva.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kriaušių”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Enter your username and password to log into your account

Prisijunk prie 30 dienų kelionės ir gauk savo pirmąjį butelį dovanų!

Išsiųstume pirmą butelį fermentuoto gėrimo
Atsiųstume instrukcijas ir įkvėpimą tavo 30 dienų kelionei
Praneštume apie specialias dalyvių nuolaidas

PIRKINIŲ KREPŠELIS Uždaryti