Laikinai Neturime

Pasiflorų

15,00  Su PVM

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, pasiflorai (20 %), medus (5 %), gerųjų bakterijų raugas (Lacticaseibacillus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus harbinensis, Bacillus subtilis, Bacillus altitudinis, Bacillus pumilus, Bacillus safensis, Bacillus velezensis, Bacillus vallismortis, Paenibacillus amylolyticus, Paenibacillus dokdonensis, Paenibacillus pasadenensis).

Termiškai neapdorotas, nefiltruotas, nepasterizuotas produktas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Vartoti gryną po 100 ml prieš arba po valgio.
  • Skiesti su sultimis, vandeniu, ar kitu gėrimu.
  • Pasaldinti koncentratą medumi (100 ml/ 1 arbatinis šaukštelis medaus) – atsiskleis unikalus koncentrato skonis.
  • Pagardinti patiekalus – žaliuosius kokteilius, smulkintus vaisius, daržoves, salotas, košes.

Produktas skirtas visoms vartotojų grupėms, išskyrus kūdikius iki 12 mėn. amžiaus.

Laikymo sąlygos  nuo +2 iki + 18 °C. Atidarius laikyti šaldytuve.

Butelį atidaryti lėtai, nes jame yra susidaręs slėgis.

Galimos natūralios kilmės nuosėdos.

Dalintis socialiniuose tinkluose:

Laikinai Neturime

Aprašymas

Pasiflorų fermentuotas gėrimas

Tropinis skonis ramybėje.

Pasiflora – tai egzotiškas vaisius, kuriame susilieja saldumas, rūgštingumas ir lengva kvapni gaiva. Jo skonis primena šiltus kraštus, saulę ir lėtą, natūralų ritmą. Fermentuotas pasiflorų gėrimas išlaiko šią tropinę nuotaiką, bet suteikia jai daugiau gylio – skonis tampa ne per saldus, o subalansuotas, gyvas, švelniai rūgštus.

Fermentacijos metu vaisiaus cukrūs natūraliai transformuojami, o pasifloros aromatiniai junginiai išryškėja kitame šviesos kampelyje. Gėrimas tampa kaip gaivi tropikų versija be cukraus pertekliaus – švarus, minkštas ir kviečiantis.

Pasiflora dažnai vartojama desertuose, sultyse ar tropiniuose mišiniuose. Fermentuotas jos pavidalas – tai dar vienas būdas patirti šį vaisių kitaip: per natūralų rūgimo procesą, kuriame gimsta ramus, bet išraiškingas gėrimas.

„Enzimų“ gėrimas su pasifloromis – tai pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvą egzotiką, subtilų kvapą ir natūralų vaisių charakterį. Tinka tiek poilsiui, tiek pokalbiui, tiek paprastam džiaugsmui be progos.

Jeigu domiesi fermentacija, mikrobiotos svarba ar natūraliu skonių virsmu – šis gėrimas gali būti tropiškas kvietimas giliau pažinti gyvą maistą.

Šis produktas nėra skirtas gydymui ar diagnozei. Tai fermentuotas maisto produktas, sukurtas iš natūralaus vaisiaus, mikroorganizmų ir laiko. Skonis, kuris ne triukšmingas, bet įsimenamas.

Į sveikatą!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Pasiflorų”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *